Solutia perfecta pentru timpul tau
consumati energie si timp pentru a afla care sunt normele europene aplicabile produsului Dvs? Noi , la Krypto-Cert deja avem acest raspuns !
Instruire
Doriti instruire pentru Dvs sau angajatii firmei in vederea marcajului CE sau a punerii pe piata Europeana a produselor, avem solutii in acest sens
Partenrul de incredere este aici
Noi va oferim servicii complete in vederea obtinerii marcajului CE, de la primele evaluari pana la obtinerea certificatului si redactarea declaratiei de conformitate

Declaratia de conformitate este un document ce se depune fara ezitare la dispozitia oricarui organism de control care o solicita.

Cerintele UE impun declararea unei game largi de produse,  ( parate electrocasnice si de uz industrial, produse de uz personal, produse electrice, electronice si aparate de masurat , ustensile cu potential exploziv, lifturi, dispozitive de radio si telecomunicatii stc...) 

Declaratia de conformitate se redacteaza se redacteaza in una din limbile de circulatie ale Uniunii Europene si se traduce in limba tarii pe teritoriul careia se comecializeaza produsul.

Declaratia de conformitate este semnata de catre producator sau de catre reprezentantul sau autorizat.