Solutia perfecta pentru timpul tau
consumati energie si timp pentru a afla care sunt normele europene aplicabile produsului Dvs? Noi , la Krypto-Cert deja avem acest raspuns !
Instruire
Doriti instruire pentru Dvs sau angajatii firmei in vederea marcajului CE sau a punerii pe piata Europeana a produselor, avem solutii in acest sens
Partenrul de incredere este aici
Noi va oferim servicii complete in vederea obtinerii marcajului CE, de la primele evaluari pana la obtinerea certificatului si redactarea declaratiei de conformitate
Chiar daca un produs face obiectul mai multor acte legislative se intocmeste o singura Declaratie.

Declaratia CE atesta faptul ca produsul este conform indeplinind normele esentiale din legislatia aplicabila; prin aceasta producatorul isi asuma responsibilitatea cu privire la conformitatea produsului . Producatorul sau/si reprezentantul autorizat pastreaza declaratia pe o perioada de 10 ani

Odata fabricat, un produs trebuie sa se bucure de dreptul la libera circulatie. Ca sa beneficieze de acest drept trebuie sa corespunda „cerintelor esentiale”  impuse de Uniunea Europeana. Prezumtia de conformitate este aplicabila produselor ce respecta standardele si normele legislative .

Declaratia de conformitate  CE este o forma simplificata de evaluare a conformitatii produsului. Semnatarul unei Declaratii de Conformitate este producatorul sau reprezentantul sau autorizat ( in cazul in care producatorul nu este rezident al Uniunii Europene va desemna un reprezentant autorizat in vederea intocmirii si semnarii Declaratiei de conformitate)

Functia de reprezentant autorizat este reglementata in legislatia armonizata a Uniunii Europene.

Chiar daca un produs face obiectul mai multor acte legislative se intocmeste o singura Declaratie.

Declaratia CE atesta faptul ca produsul este conform indeplinind normele esentiale din legislatia aplicabila; prin aceasta producatorul isi asuma responsibilitatea cu privire la conformitatea produsului . Producatorul sau/si reprezentantul autorizat pastreaza declaratia pe o perioada de 10 ani.

Declaratia se intocmeste conform anexei III din Decizia nr. 768/2008/CE:

 

            Echipa noastra de profesionisti va va ajuta sau va redacta declaratia de conformitate si va indeplini functia de reprezentant autorizat daca este nevoie de acest serviciu.