Solutia perfecta pentru timpul tau
consumati energie si timp pentru a afla care sunt normele europene aplicabile produsului Dvs? Noi , la Krypto-Cert deja avem acest raspuns !
Instruire
Doriti instruire pentru Dvs sau angajatii firmei in vederea marcajului CE sau a punerii pe piata Europeana a produselor, avem solutii in acest sens
Partenrul de incredere este aici
Noi va oferim servicii complete in vederea obtinerii marcajului CE, de la primele evaluari pana la obtinerea certificatului si redactarea declaratiei de conformitate

Certificarea este o alta forma de evaluare a conformitatii produsului certificarea CE de tip, in acest scop este necesara implicarea unui organism de certificare acreditat. In unele cazuri procedura de evaluare CE de tip este obligatorie.

Desigur certificarea de tip creste credibilitatea produsului si ii mareste puterea de a concura cu alte produse necertificate  impotriva standardelor acceptate de comunitatea europeana.

               Producatorul are libertatea de  a alege organismul de evaluare cu care doreste sa stabileasca relatii in vederea evaluarii produselor sale. 

Exista opt module ce reglementeaza procesul de stabilire a conformitatii produsului, marcate de la A la H. Modulele urmaresc sa limiteze numarul de proceduri aplicabile.

               Experienta noastra in munca cu producatorii am constatat ca cele frecvent intampinate probleme, sunt:

             Identificarea directivelor sub a carei incidenta intra produsul

             Stabilirea tipului de evaluare a conformitatii produsului

             Stabilirea modulului de evaluare

             Localizarea organismului sau a laboratorului acreditat adecvat

             Si nu in ultimul rand probleme de optimizare financiara a procedurilor de certificare CE de tip

 

Pentru oricare din situatiile enumerate mai sus si nu numai, echipa noastra va sta la dispozitie cu cel putin o solutie potrivita produsului DVS.